abril 04, 2014

PALOSANTO

Palo santo , o bé , fusta sagrada , és fa servir per a neteges i sessions de cura. Avui en dia , encara l'utilitzen els xamans dels Andes i de les profunditats de la selva amazònica per les seves cerimònies i rituals.
En ser cremat el seu aroma fort i dolç , i la seva fragància cítrica i fresca ; el seu fum es dispersa per netejar i purificar de vibracions negatives .
Els xamans l'utilitzen per encendré i iniciar Focs Sagrats , protegint així l'espai de treball . El Palo Santo ha estat vinculat des de sempre als rituals xamànics de diferents cultures , no hi ha cerimònia on no es cremi la seva aromàtica i exquisida fusta.

L'arbre creix a boscos secs, a la part tropical de la costa de Sud-Amèrica .
Són arbres que arriben entre 10 i 18 m . d'alt .
Perquè ens aporti la seva olor i les seves propietats medicinals l'arbre ha de morir de forma natural . La fusta de Palo Santo prové dels arbres que han finalitzat ja el seu cicle de vida . Sorprenent-ment , la fusta de l'arbre acabat de tallar no té les propietats que he descrit anteriorment . Això és així perquè una vegada caigut l'arbre s'inicia un procés alquímic de transformació natural que dura entre 3 i 4 anys i només després d'aquest temps la fusta adquireix característiques aromàtiques i curatives . En general es fa servir com un encens natural per meditació , purificació i remei espiritual que neutralitza les males influències .

Beneficis de Palo Santo : Purifica l'ambient, relaxant , neteja de males energies , millora l'estat en casos de grip , al·lèrgies , mal de cap i d'osos, aixeca l'estat d'ànim.
El fum de la combustió és repel·lent de mosquits .

Propòsits curatius : Els xamans de les primeres cultures de Sud-Amèrica com els Aymaras , Quechua , Jíbaros , ... Utilitzaven el seu fum i oli per curar l'ànima i el cos .

El que realment sorprèn és el seu efecte facilitació per encaminar cap al sagrat , el " indescriptible " , impregnant en l'ambient una sensació d'harmonia , pau i tranquil·litat.

Copalosanto ® treballa amb una fusta de gran qualitat, portada de diferents punts de llatinoAmèrica, perfectament tallada i dissenyada per a la seva fàcil combustió i màxima eficàcia d'estalvi, tant de la fusta, com del foc que es necessita per prendre-la.

Forma d'ús:
A diferència de l'encens regular , el qual es crema una sola vegada , la fusta de pal sant pot ser encès moltes vegades ( cada palet es poden prendre més de 30 vegades ) .
Prendre el palet i aguantar la flama uns segons , agitar per apagar la flama i gaudir el seu aroma beneficiós i de totes les seves propietats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario