abril 12, 2014

COPAL ORIGINAL
Copal blanc Iztacteteo 


Prové de l'arbre del Copal gènere Bursera, originari dels estats 
de Chiapas, Michoacan, Oaxaca i Mèxic .. Resina amb la més alta qualitat extreta per sudoració, recollint amb fulles de maguey i posterior assecat a l'aire. 
També anomenat Copal Sant per les seves propietats beneficioses. Apte per netejar cases amb energies estancades o persones amb alt nivell d'estres o depressió .
Excel·lent purificador d'ambients. Atorga energia personal contactant amb les vibracions més altes , ajustant camps Àurics-Energètics . Actualment , a mes de l'ús tradicional cremant la resina en la copalera sobre la brasa o flaire , són Moltes les persones que trien aquesta forma de consum , per la seva comoditat d'encesa i cremat .


Copal gris Mexicà


L'extracció de la resina de copal consisteix a fer una sèrie de talls
o incisions mitjançant la exsudació en l'escorça del tronc i en les branques gruixudes .
Purificador i netejador a diferents nivells . En l'època pre-hispànica se li coneixia com copalquahuitl , '' Arbre del Copal '' i la resina copalli '' que fa olor '' .
S'utilitza per netejar el camp energètic de el lloc i de la persona que l'utilitza. Apte per a la Neteja energètica personal .En ser cremat desprèn un fum dens i blanc, amb el qual ens beneficiem . Fet servir en cerimònies Sagrades durant mil·lennis per Maies , Inques , Olmecas i Asteques .
S'utilitzaven per ofrenar als déus , netejar temples , durant els funerals i en les cerimònies per demanar per les collites .

Saturar l'aire amb aquest deliciós perfum abans de qualsevol esdeveniment en el qual es tingui una gran expectativa ; donarà a l'ambient un perfum exquisit i allunyarà qualsevol mala vibra que hi hagi al lloc .

Forma d'ús:
Cremar en brases o en carbonets incandescents .
Saturar l'aire amb aquest deliciós aroma proporcionarà un clima idoni, feliç i perfecte.No hay comentarios:

Publicar un comentario