octubre 28, 2012

Re-descobrir el Refugi

Fa dies que ha arribat la tardor i finalment, el fred. Amb ell ja hem cremat els primers troncs de fusta a l’estufa de llenya i aprofitant el caliu del foc voldríem parlar-vos del Refugi ja que coneixeu i potser, del més desconegut.

Com alguns potser ja sabreu el servei de Bar i Restaurant només obre de divendres a diumenge i el Refugi Els Masets segueix obert durant tota la setmana per a excursionistes i amics que vulguin passar per aquí i descansar en un entorn màgic i potser fer un àpat calent i de fort caràcter tradicional.

Aquesta tardor hem volgut reforçar la nostra voluntat de ser un espai on “desconnectar” de la rutina, la vida quotidiana i oferir activitats per endinsar-se en el paradigma de l’esperit. Per això creiem que “Mens sana in corpore sano” és una de les claus per a poder obtenir una major qualitat de vida. Al Refugi els Masets ja hem tingut el primer contacte amb la Sonoteràpia i des de fa un temps que oferim Reiki, Gemoteràpia i Cromoteràpia. La novetat d’aquest Novembre arriba amb els massatges d’argila i olis essencials, aprofitant les propietats cosmètiques de l’argila i els beneficis de l’aromateràpia. Però això no és tot! Hem obert les inscripcions als curs de licors tradicionals per aprendre a elaborar licors que, utilitzant herbes remeieres ens ajudaran a la digestió, millorar una infecció de gola o un refredat!

Qualsevol que sigui el moment, sigueu benvinguts al Refugi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario