septiembre 11, 2012

Sarao' 2012

Amb molta il·lusió i ganes de gresca vam celebrar al Refugi els Masets el “Sarao’ 2012”. Des de les cinc de la tarda i fins la matinada es van anar succeint les actuacions de la Fyah Family, chestnutseller, Basic Band i Doo.


A més, Joel, Alba i Adam van pintar una gran tela que durant tot el dia es va anar transformant fins a ser una tela on perdre-s’hi una estona contemplant-lo. Amb una tarda agradable i una nit de fresca benigna els Refugitos, el nostre beuratge, i la xocolata calenta van amenitzar la vetllada. Des d’aquí volem agrair a tots els i les artistes que van assistir al Sarao’ el seu suport a la festa de final d’estiu, el seu art i sobretot les seves ganes de fer d’aquest esdeveniment una jornada on “fluir” sense límits. A tots i totes, mil gràcies.

Així, donem per acabat l’estiu tot i que encara ens queda l’estiuet de Sant Martí de setembre i encetem les noves activitats i horaris del Refugi els Masets, que molt aviat podreu trobar al nostre blog. Altre cop, a tots i a totes gràcies per fer d’aquest estiu un bonic moment per recordar i explicar a tots aquells que encara no han descobert “la màgia” de casa nostra.

Esperem retrobar-vos aviat!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario