agosto 16, 2012

Estiu 2012

Encara ens queden alguns dies d'estiu però el cert és que mica en mica el dia ja es comença a escurçar...! Us hi heu fixat?

Des del Refugi els Masets, envoltats de serres, cingleres i el Riu Brugent, font de riquesa aqüífera cada detall compta; com cada persona que passa per casa nostra. La Revetlla de Sant Joan va ser l’excusa per donar el tret de sortida al solstici d’estiu i gaudir de l’actuació dels Jamaikansat.

Per no perdre el ritme i amb aquell esperit de preparar moments màgics, la Laia Salat, ens va fer gaudir d'una trobada de Didgeridoos durant tot un cap de setmana, amb l’actuació del grup Doo i tot d’artistes que ens van sorprendre amb versions, temes propis, improvisacions, Jam sessions... A més, vam comptar amb un grup de percussió que van fer ressonar els seus tambors arreu de les parets de la Vall del Brogit. No ens podríem oblidar de tots aquells veïns i veïnes, amics, coneguts, gent desconeguda... A totes i tots, gràcies per compartir aquests moments aquí dalt, un xic més enllà de la Riba, al Refugi els Masets.
No hay comentarios:

Publicar un comentario